Hjerteblad lever av å gjøre andre gode!

Skal vi lykkes, må våre kunder lykkes. Vi går til oppgaven med 100% engasjement, våre kunder skal vite at vi er ekte og står for det vi sier, og at vi som forretningsrådgiver skal levere gjennomført kvalitet i alt vi gjør. Dvs at vi leverer i samsvar med våre verdier. Her er referanser fra noen av våre fornøyde kunder:

Det kjennes godt å nå målet!
Det kjennes godt å nå målet!

Tone Undertun, daglig leder, Leonards Forlaavelse
“Faglig sparring med deg Merete Svendsen i Hjerteblad Bedriftsutvikling har betydd mye for meg og Leonards Forlaavelse ?. Nå har vi lagt spennende planer for framtida. Merete Svendsen er en drivende dyktig og engasjert bedriftsutvikler, med en stor og rikholdig verktøykasse og en innholdsrik erfarings- og kunnskapsbase. Merete er en fargerik energibunt, med tæl og omtanke, som sprer energi og pågangsmot. Du gir klare tilbakemeldinger og gode råd. Jeg anbefaler deg sterkt til andre, denne dama er svært dyktig! ??. ”

Laila Bolstad og Bjørn Eikefet, gründere, Heimalaga Mat Frå Pøylo DA
“Vi vil takka for reiso med deg. Dar du har hjelpt oss til å setja ord på ting me ikkje har tenkt på å setja ord på… Det har vert krevande då håve er blitt sett på ein kreativ kanal døgne rondt… For kem går vel rondt å tenke på slagord ?! Me er best på å laga pølse/mat du er best på ord (ikkje da att eg har smakt maten din ?), men ora dine har me smakt på – me likte dei?… håpa på å fortsettja reiso….”

Anne Hopland, daglig leder, Gulatinget
“Veldig kjekk, spennende, lærerik og utfordrende dag! ? Veldig greit å bli “grillet” av en proff bedriftsrådgiver, som ganske raskt avdekket områder vi ikke er tydelige nok på, klare nok på og proffe nok på. Selv om mye godt arbeid er lagt ned gjennom årene kan vi på Gulatinget – Tusenårsstad for Sogn og Fjordane bli enda bedre og mye proffere i alle vår markedskommunikasjon fremover. Offentlige prosjekt har så ABSOLUTT godt av å dra nytte av den kompetansen flinke bedriftsrådgivere som Merete Svendsen og Hjerteblad – Engasjert bedriftsrådgiver kan bistå med – og som de til daglig tilbyr til næringslivet. For vi – som næringslivet -forholder oss også til besøkende. Og Gulatinget som andre attraksjoner må forholde seg til akkurat det samme markedet som anna besøksnæring. Dette gler vi oss til! ”

Kariann Bøyum Halland, daglig leder, Askvoll Fjordhotell AS
“Lærerikt og positive erfaringar. Vart tvinga til å jobbe med ting som man kanskje ellers hadde utsatt. Bra.”

Tor Erling Skarstein, eier og daglig leder, Sunnmiljø AS
“Merete kom inn som bedriftsrådgjevar i ein svært viktig utviklingsfase for bedrifta.
Med hennar kunnige bistand og motiverande støtte, har vi sett oss offensive mål for vidare vekst og utvikling av Sunnmiljø. Merete har bistått oss med å utvikle gode planar som gjev oss kontroll og styring, og bedrifta er no på full fart mot å nå dei ulike delmål.
Vi er glade for å ha Merete med vidare på laget som styreleiar i denne svært spennande fasen for bedrifta.”

Ann-Elisabeth Lavik Akse, eier og daglig leder, Lavik Kro AS
“Merete er ein svært engasjert bedriftsutvikler som vi har hatt gleda av å samarbeide med. Vi anbefaler samarbeid med Merete dersom du ynskjer å utvikle di bedrift ?”

Bente-Annita Lavik Coskun, eier og daglig leder, Søstrene Lavik AS
“Alltid like koselig å få besøk av engasjerte Merete??? Hjerteblad er virkelig å anbefale dersom du vil utvikle bedriften din?? Kjekt å sjå at det fungerer i praksis det som vi noterte i planen.”

Britt Hansen, Prosjektleiar omstilling, Askvoll kommune
“Merete Svendsen i Hjerteblad kom som ein feiande frisk pust inn i arbeidet til Askvolliutvikling.
Ho har vore engasjert som rådgjevar i mindre bedrifter som har hatt behov for strategiutvikling og tett oppfølging over ein periode.
Ho er engasjert og fokusert, og det smittar!”

Agnar Ask, eier og daglig leder, Trappeprodusenten AS
“Samarbeidet med Merete har fungert særs godt, og vi er godt nøgd. Med hennar høge kompetanse og motiverande støtte, har Trappeprodusenten blitt ein mykje meir synleg og attraktiv leverandør i marknaden. Vi ser særs gode resultat av det arbeidet vi har gjort saman med Merete, og kan trygt anbefale Hjerteblad til andre bedrifter som ynskjer å utvikle seg vidare.”

Lena Riisnes, daglig leder, Destinasjon Vest AS
“Merete var til stor hjelp under arbeidet med å utvikle vårt firma. Hun er løsningsorientert, positiv og en dyktig rådgiver.”

Jofrid Eide, eier og daglig leder, Reset Frisør AS
“Samarbeidet med Hjerteblad, ved Merete Svendsen, har vore svært godt og givande. Merete har hjelpt meg med å skaffe oversikt, sette ting i system, og eg har fått ein god plan for den vidare drifta. Litt av det eg har fått hjelp og råd om:
– Skaffe oversikt over drifta
– Synleggjering/profilering
– Utarbeide arbeidsplan for drift og utvikling
– lnspirert og gjeve tru
Reset Frisør er veldig godt fornøgd med resultatet av samarbeidet, og planen som er blitt utarbeida. Kan trygt anbefale Hjerteblad til andre bedrifter og organisasjonar.”

Anne Liv Hetlevik, eier og daglig leder, DiTo by V-Collection
“Tusen takk for et supert salgskurs i dag. Du er superdyktig. Akkurat det vi trengte. Alle var fornøyde.”
(Mini-kickoff for personalet i anledning start på julehandelen)

Tone Ask, eier og daglig leder, Tones Cafédrift AS
“Cafèen i 2. har nylig utvidet og fått enda større plass! Vi er inne i en spennende omstillingsperiode, der vi utvikler og fornyer oss. Merete fra Hjerteblad bistår oss i denne prosessen, og med sin solide kompetanse og sine kreative innspill er hun den perfekte konsulent i prosessen! Jeg er sikker på at Cafèen i 2. i fremtiden vil være en enda mer populær møteplass for både nye og gamle kunder, og jeg kan trygt anbefale Merete om du har behov for en dyktig og sympatisk konsulent innen forretningsutvikling.”

Linda Lomheim, eier og daglig leder, Fyllingsdalen Kiropraktorsenter AS
“Merete i Hjerteblad Bedriftsutvikling bistår meg med videre forretningsutvikling av Fyllingsdalen Kiropraktorsenter. Dette er en svært givende og spennende prosess, og jeg gleder meg over den prosessen bedriften nå er i gang med. Merete er både motiverende og lett å samarbeide med, samtidig som hun utfordrer meg som leder og person. Merete har kommet inn som en stor inspirasjonskilde og jeg ser fram til å ta Fyllingsdalen Kiropraktorsenter mot nye høyder!»

Håvard Bjørnestad, eier og daglig leder, O.M. Bjørnestad
“O.M Bjørnestad er en lokalforankret generasjonsbedrift som står foran spennende utfordringer og muligheter. Det opprinnelige kjernemarkedet for virksomheten har minsket de siste årene, og vi ser nødvendigheten av å endre vår forretningsdrift for å tilpasse oss de endrede rammebetingelsene i samfunnet. Merete i Hjerteblad har vært , -og er, en viktig bidragsyter i denne omstillingsprosessen, og hennes kunnskap og engasjement er til stor hjelp og inspirasjon. O.M Bjørnestad er nå på full fart inn i fremtiden, og vi gleder oss over at vi har fått på plass en klar og god strategi som tar oss til nye høyder.”

Catharine Clausen, Prosjektkoordinator
“Jeg har tidligere brukt Merete som rådgiver og konsulent i forbindelse med utarbeiding av CV og diverse søknader/henvendelser, og som konsulent i Hjerteblad Bedriftsutvikling har hun nå også bistått meg med å utvikle min LinkedIn-profil. Merete er dyktig på å kartlegge og få frem egenskapene og kvalifikasjonene hos mennesker, og å presentere dette på en profesjonell og saklig måte, samtidig som det personlige ivaretas. Jeg er svært fornøyd med resultatene, og kan trygt anbefale Merete og Hjerteblad om du trenger å profesjonalisere dine karriereverktøy.”

Kursevalueringer etter kurset “Utvikling av merkevare” for Omstillingsorganisasjonen i Hyllestad, 02.12.2014:
Samtlige kursdeltakere svarte “Svært fornøyd” på evalueringen av “Kursinnhold” og “Kursholder”. Les tilbakemeldinger fra kursdeltakerne her.

Lagre

Lagre