På tide å gjøre noe med det?

Det er så lett å gli inn i komfortfellen. La livet gå sin vante gang, der goder tas for gitt og feil og mangler aksepteres. Hvorfor er det så mange som lar arbeidslivet bli så tilfeldig, eller som bare lar det skure og gå? Arbeidslivet byr jo på så mange muligheter, om du bare tørr!

Utvikling, vekst og blomstring. Slik vil vi ha det i arbeidslivet også. Foto: Tove Lise Mossestad
Utvikling, vekst og blomstring. Slik vil vi ha det i arbeidslivet også. Foto: Tove Lise Mossestad

Før i tiden gikk yrker ofte i arv, og det var de lokale rammebetingelsene som avgjorde hvilke muligheter man fikk her i livet. I min egen generasjonen har vi hatt alle muligheter til å velge utdanningsretning og ta bevisste yrkesvalg. Men mange av oss var vel kanskje ikke spesielt opptatt av karakterer og karriereplaner, den gang. Der var lite fokus og system for aktiv karriereveiledning i skoleapparatet, og for mange av oss ble det nok litt tilfeldig hvilken yrkesvei vi gikk inn på.

I dag er situasjonen snudd på hodet, hos ”Generasjon Prestasjon”er ingenting tilfeldig. Dagens unge har så mange muligheter og forventninger til egen karriere og prestasjon at det går ut over livsglede og helse. Mangt og mye kan sies om disse flinke unge (jeg har noen av den arten her hjemme selv), men her skal jeg konsentrere meg om den voksne generasjonen. Vi som har vært i arbeid noen år.

 

Jeg kjenner en del mennesker som mistrives i jobben sin.

 
Egentlig er de i utgangspunktet ressurssterke og oppegående mennesker. Men de har blitt værende på samme arbeidsplass og i samme arbeidssituasjonen i mange år, til tross for at de ikke har det bra der. Du kjenner gjerne noen du også? Der finnes nemlig noen av dem der ute….

Enten det er arbeidsoppgavene eller arbeidsmiljøet som forårsaker mistrivselen, så synes jeg det er ille at et menneske i Norge i dag tilbringer åtte timer fem dager i uken med å være i en arbeidssituasjon hvor de ikke trives. Vi kan alle ha dårlige dager og perioder på jobb, enten det skyldes egne forhold eller forhold ved arbeidsplassen, men man skal ikke ha det slik i år ut og år inn.
 
Har du det ikke bra på jobb, så har du det heller ikke bra i fritiden.

Du kan umulig gå upåvirket gjennom åtte timer med mistrivsel for så å skru helt av og være superglad og din beste versjon når du kommer inn døren hjemme. Kanskje du evner å la være å tenke på arbeidsplassen etter arbeidstid, men de åtte timene har i alle fall langt fra gitt deg overskudd og motivasjon med deg inn i resten av hverdagen.

MEN, enten du har det dårlig eller halvgreit på arbeidsplassen, så er det du selv som må gripe fatt i det. Det hjelper ikke å klage og syte bak ryggen på sjefen, eller til familie og venner på hjemmebane. Det er ditt eget ansvar å ta tak slik at situasjonen endres. Gjør du ikke det, så ender du til slutt som en av dem som lever etter prinsippet ”kos med misnøye”. Om løsningen er å arbeide for å endre på forholdene på eksisterende arbeidsplass, eller å finne en ny arbeidsplass, er i denne sammenheng ikke det viktige.

Det viktige er at du tar tak i situasjonen og gjør noe aktivt for å skape en bedre arbeidshverdag for deg selv.

Blir du værende i en slik situasjon over tid, der jobben er mer et ork enn en kilde til hverdagsglede/mestring/utvikling/samhold etc. vil det ta deg inn i en vond sirkel. Du tappes for energi og motivasjon. Til slutt går slikt gjerne også ut over selvtillit og selvbilde. Det er kanskje derfor det er så mange som likevel blir værende der de er, i år etter år? De har rett og slett ikke styrke og selvtillit nok til å bryte ut av ”forholdet”?

 
Be om hjelp, når du har bestemt deg for å gjøre noe med det!

Snakk med dine nærmeste, de som kjenner deg godt. Eller snakk med ressurspersoner i din omgangskrets, selv om de ikke kjenner deg så godt, så kan et blikk utenfra være vel så nyttig. De aller fleste mennesker er glade for å kunne hjelpe, om du ber om råd og støtte.

Eller snakk med en coach/karriereveileder. Ta gjerne også kontakt med et bemanningskontor, de ansatte der er flinke til å veilede og å se nye muligheter. Og så finnes mye god info, inspirasjon og tester på nett, det er bare til å begynne å google…

Messe i Sverige. Nelson Garden er et skandinavisk markedsledende konsern i hagebransjen. Som leder for det norske selskapet opplevde jeg mye og lærte masse som jeg har tatt med meg videre i yrkeskarrieren.
Messe i Sverige. Nelson Garden er et skandinavisk markedsledende konsern i hagebransjen. Som leder for det norske selskapet opplevde jeg mye og lærte masse som jeg har tatt med meg videre i yrkeskarrieren.
Det sies at man bør skifte yrke tre ganger i løpet av livet.

 
Jeg tror det er mye god fornuft i det. Når du går ut og gjør noe helt nytt, så oppdager du gjerne at du har ressurser som du ikke visste at du hadde. Og du får ny kunnskap og motivasjon som igjen gjør deg sterkere og rikere som menneske. Dessuten så oppdager du garantert at du kan mye mer enn du tror!

Det du lærer i en bransje og i ett yrke, kan overføres i en annen form til et annet yrke. De fleste bransjer kan læres innen en overkommelig tidshorisont, og for mange arbeidsplasser er det av stor nytteverdi å få inn arbeidskraft som har erfaring og impulser fra andre bransjer. I dag er det heldigvis ikke lenger slik at har du gått inn i et yrke, så er det der du skal forbli resten av ditt yrkesliv.

Jeg snakker av egen erfaring.

Etter 18 år i hagebransjen var det et stort sprang for meg å forlate den bransjen som jeg hadde så kjær, og hvor jeg hadde opparbeidet meg så solid kompetanse. I hagebransjen hadde jeg kontroll, der kjente jeg ”alt og alle”. Jeg var i komfortsonen. Men etter så mange år i samme bransje, hvorpå de siste 7 årene som daglig leder, var jeg begynt å gå litt lei. Jeg følte at jeg ikke fikk utviklet meg videre, og livet ble liksom litt ”i reprise”. Det er ikke sunt når du kjenner at arbeidsdagen begynner å gå på autopilot…

På de få årene siden jeg forlot hagebransjen, har jeg fått verdifull erfaring innen flere spennende bransjer: sjømatbransjen, entertainment, teknologi, bedriftsrådgivning og reklamebransjen. Og ikke minst har jeg blitt gründer! Det var en vei jeg aldri hadde drømt om da jeg forlot hagebransjen og takket ja til en daglig leder stilling i sjømatbransjen. Men slik gikk det til slutt altså.

Jeg er så utrolig glad for at jeg vågde!


Jeg har vært utenfor komfortsonen en hel haug med ganger siden jeg forlot min trygge jobb i hagebransjen. Jeg har vokst og utviklet meg masse, og hatt mye glede av disse årene ut i ukjent farvann. Jeg har fått mange flotte opplevelser og truffet mange nye spennende mennesker. Det har vært sunt for hele min livskvalitet.

Min kollega Oda holder på med å lage animasjonsfilm av Hjerteblad-logoen. Symbolikken bak firmanavnet Hjerteblad kommer fra hagebransjen :)
Min kollega Oda holder på med å lage animasjonsfilm av Hjerteblad-logoen. Symbolikken bak firmanavnet Hjerteblad kommer fra hagebransjen 🙂

Og at min kjære arbeidsplass Nelson Garden fikk en ny leder, har helt sikkert vært sunt for den arbeidsplassen også. Det er alltid nyttig å ha en viss sirkulering av mennesker og kompetanse.

Om du ikke trives der du er i dag, eller bare har det sånn halvgreit, så håper jeg disse ordene kan bidra til at du setter i gang en prosess for å endre på det. Enten det betyr at du ber om nye arbeidsoppgaver og muligheter på eksisterende arbeidsplass, eller om det betyr at du bestemmer deg for å se deg om etter nye muligheter der ute.

 

Alt det beste ønskes deg fra Merete

Kommentarer