Never give up_Small

Hjerteblad Bedriftsutvikling AS ble etablert i juni 2014 av meg, Merete Svendsen – Engasjert rådgiver, som jeg liker å kalle meg. Jeg bistår både små og store bedrifter i Hordaland og Sogn og Fjordane, og tar både korte og lengre oppdrag. Jeg har bred erfaring innen det private næringsliv, har et stort kontaktnett og er ellers åpen for det meste, så ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke finner nøyaktig de tjenestene du har behov for her. Kanskje jeg uansett kan hjelpe deg og din bedrift på det ene eller andre vis!

⇒ Mer om meg

 

Hvordan vite om Hjerteblad er rette løsningen for din bedrift?

Jeg har alltid et første, helt uforpliktende møte med en potensiell ny kunde. Først og fremst må jeg få en del informasjon om bedriften og situasjonen, for å kunne vurdere om Hjerteblad Bedriftsutvikling har den nødvendige kompetanse og ressursene som skal til. Dernest, og minst like viktig; kunden og jeg må bli litt kjent med hverandre og kunne kjenne på at kjemi og tillit er på plass. Skal et slikt samarbeid fungere, må vi kunne stole på hverandre, og ønsket om et samarbeid må gå begge veier.

⇒ Les mer

På favorittbadeplassen. Alden i havdis ute i horisonten.
På favorittbadeplassen. Alden i havdis ute i horisonten.

 

En historie fra virkeligheten

Lavik-familien har drevet bensinstasjonen i Lavik siden 1988, utvidet tomtearealet og etblert flere bedrifter i Lavik etter hvert som årene har gått. Familiebedriftene i Lavik gikk godt, og med den strategisk riktige beliggenheten langs E39 var det ingen ting som tydet på at det skulle bli noen utfordringer i fremtiden heller. Men da vedtaket om å bygge om fergekaien og legge E39 utenom Lavik sentrum kom i 2013, skjønte Lavik-familien at dette ville kunne få negative konsekvenser for kundetrafikken deres…

⇒ Les mer

 

Hjerteblad sine verdier

Ekte – Engasjert – Gjennomført

Hjerteblad sine verdier er enormt viktige og gjennomsyrer alt jeg gjør som forretningsrådgiver. Verdiene er Hjerteblad sine definerte guidelinjer som sikrer at jeg hele tiden lever etter, og leverer en tjeneste og et produkt som jeg kan innestå for som mennesker og som selskap. Om jeg en dag skulle ansette flere mennesker i Hjerteblad, så er avsjekk av verdier det første jeg ville gjøre. Dette er for meg viktigere enn all verdens eksamenspapirer. I ethvert selskap, uansett størrelse, skal alle ansatte representere de verdiene selskapet står for. Alle ansatte skal “leve” verdiene, og dette er noe de skal kunne utenat og i blinde, og kjenne at de innestår for.

  • Med verdien Ekte betyr det at i ditt møte med oss skal du være trygg for at den du møter er den beste versjonen av seg selv, vi er mennesker som bryr oss og byr på oss selv. Vårt møte med deg som kunde og medmenneske skal være genuint og ekte, og du skal kunne ha 100% tillit til oss både som privatperson og som businesspartner.
  • Med verdien Engasjert betyr det at du skal oppleve at vi er 100% tilstede for deg og din bedrift. Vi “lever og ånder” for våre kunder, og vårt engasjement i deg som kunde er vår største glede og inspirasjon. At vi sammen med deg lykkes i å utvikle og skape resultater for din bedrift, er det som gir oss mening i vår arbeidshverdag. Vi er her for deg!
  • Med verdien Gjennomført betyr det at vi skal levere den samme høye kvaliteten i alle ledd i ditt møte med oss. Du skal tydelig kunne se “den røde tråden” i alt vi leverer, både i møte med deg, og i de tjenestene og produktene vi leverer. Du skal være trygg på hva du kan forvente deg når du er kunde hos Hjerteblad Bedriftsutvikling!

Mennesker som er ekte, engasjert og gjennomførte  i sin samhandling med omgivelsene vil sørge for at bedriften har tillit og skaper gode opplevelser i møte med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Dette er verdiene som Hjerteblad lever etter, og som vi ønsker at våre kunder skal oppleve resultatene av.

 

Hjerteblad sin forretningsidé

Hjerteblad Bedriftsutvikling AS tilfører bedrifter kompetanse, engasjement og positiv endring innen forretningsutvikling, strategi, merkevarebygging, kommunikasjon og organisasjonsutvikling. Våre kunder er små og store bedrifter og organisasjoner på Vestlandet, både innen det private og det offentlige marked.

 

Hjerteblad sitt slogan

resultater_skapes_av_mennesker

Hvorfor: Få aktører i dagens samfunn kan skilte med et unikt produkt som selger seg selv. Konkurransen der ute er beintøff, og de fleste produkt og tjenester lar seg lett kopiere av dine konkurrenter. Men det er i møtet med menneskene du kan skape det unike, det som skaper magi og sørger for at dine kunder kommer tilbake til deg igjen og igjen.

Vår overbevisning er at suksess ikke kun skyldes produktets egenskaper, men at menneskene i bedriften er en viktig suksessfaktor for å lykkes. Menneskene er bedriftens viktigste ressurs, og dette har vi alltid med oss når vi arbeider med forretningsutvikling for din bedrift.

 

Symbolikken bak firmanavnet

  • Hjerteblad Bedriftsutvikling AS er hjertebladene som bistår bedrifter på veien til vekst og blomstring.
  • Som i naturen vil også vår rolle som forretningsrådgiver være for en begrenset periode. Når vi har gjort vår jobb og bedriften er i god vekst og utvikling, vil hjertebladene være overflødige. I naturen visner da hjertebladene og faller av, mens i motsetning til naturens gang, vil Hjerteblad som rådgiver alltid være tilgjengelig og mer enn gjerne komme tilbake for kortere eller lengre perioder, om ønskelig!.
  • Merete Svendsen som er gründer og eier av Hjerteblad Bedriftsutvikling AS har 18 år bak seg i hagebransjen, og har alltid hatt et varmt hjerte for alt som spirer og gror.

Hva er historien bak navnet på din bedrift?

 

Samarbeidspartnere

I mitt arbeid med forretningsutvikling for Hjerteblad sine kunder, ser jeg ofte at det kan være behov for utvikling og forbedring av firmaprofil, logoer, design, web-sider etc. For å sikre at en slik utvikling er i samsvar med den forretningsstrategien og profilen som Hjerteblad har utarbeidet i samarbeid med kunden, har Hjerteblad sammen med dyktige fagfolk innen design, webutvikling og kommunikasjon etablert kommunikasjonsbyrået BAUTA Utvikling AS. BAUTA har også base i Ytre Sogn, og leverer et komplett tilbud av markedsføringstjenester innen design, webutvikling, kommunikasjon, innholdsproduksjon, film og foto.

I tillegg har Hjerteblad også et stort nettverk med samarbeidspartnere og kontakter innen andre aktuelle bransjer som media, trykkeri, profilartikler, økonomitjenester og ulike støttespillere for entreprenører. Hjerteblad sine kunder skal være trygge for at de blir godt ivaretatt når Hjerteblad har formidlet en kontakt de har bruk for!

 

Let your dreams be

bigger than your fears

& your actions louder

than your words…

Klarhet. Tydelighet. Gjennomsiktighet. Viktige ord i mitt arbeid som forretningsrådgiver.
Klarhet. Tydelighet. Gjennomsiktighet. Viktige ord i mitt arbeid som forretningsrådgiver.