Etter mange år som ansatt og leder i næringslivet bestemte jeg meg våren 2014 for å bli gründer. Jeg var sulten på nye utfordringer, og tenkte at nå var tiden moden til å bygge opp noe for meg selv. Etter å ha brukt noen måneder på markedsanalyser og forberedelser, ble Hjerteblad Bedriftsutvikling AS stiftet i juni 2014. Jeg gleder meg nå over å kunne dele min kompetanse og erfaring innen ledelse, salg og marked i mitt arbeid som forretningsutvikler, og opplever at jeg virkelig har kommet på “rett hylle” her i livet.

Engasjert bedriftsrådgiver med hjertet i ytre strøk. Her på Hesjetinden i Hyllestad kommune.
Engasjert bedriftsrådgiver med hjertet i ytre strøk. Her på Hesjetinden i Hyllestad kommune.

Hovedvekten av min arbeidserfaring er B2B, som leverandør av egne merkevarer til forbrukermarkedet. Jeg har over 10 års ledererfaring, blant annet 7 år som daglig leder i Nelson Garden AS, et nordisk markedsledende konsern innen hagebransjen. Jeg har bred kompetanse innen salg og markedsføring, både B2B og B2C. Mine kreative evner har også kommet til god nytte i arbeid med produktutvikling og merkevarebygging innen hagebransjen, sjømatbransjen, underholdningsbransjen og teknologibransjen, og nå ikke minst som gründer og forretningsutvikler. Med 18 lærerike år i hagebransjen bak meg, og med min passion for alt som spirer og gror, er det en ekstra glede å kunne bruke symbolikken fra hagebransjen i mitt arbeid som forretningsutvikler, og dermed er jeg kommet litt “tilbake til røttene”.

Utvikling, vekst, engasjement og glede er viktige elementer i min arbeidshverdag, og dette, kombinert med bred kompetanse, er grunnlaget i mitt arbeid som forretningsrådgiver. Jeg har hver dag tilfredsstillelsen av å være med å bidra til utvikling og vekst for mennesker og bedrifter, og dette er for meg den største glede jeg kan ha.

I tillegg til de tjenestene jeg tilbyr på websiden her, er jeg også åpen for andre muligheter. Styrearbeid er absolutt av interesse om jeg kan være den ressursen din bedrift trenger. Mangagement for hire-oppdrag kan også være aktuelt. Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi gjerne løsninger du ikke har tenkt på!

Frivannsdykking i Bulandet. En kjekk sosial setting og en fantastisk naturopplevelse!
Frivannsdykking i Bulandet. En kjekk sosial setting og en fantastisk naturopplevelse!

Jeg henter energi ute i møte med andre mennesker, og jeg finner kreativitet og tid til refleksjon ute i vår vakre natur.

Jeg elsker jobben min, den gir meg mulighet til å både være analytisk, kreativ, strukturert og engasjert. En perfekt kombinasjon for meg!

Your smile is your logo, your personality is your business card,
how you leave others feeling after having an experience with you becomes your trademark