Blanke ark

Å våkne første nyttårsdag til et skinnende nytt ubrukt år er verdens beste følelse. 365 blanke nye dager. Dager fylt med muligheter -og med utfordringer. Sorg. Glede. Savn. Kjærlighet. Smerte. Fryd… Året vil bli fylt med en blanding av mørke og lyse dager. Slik er livet. Men griper du dagene?

 

Denne første dagen i det nye året er veldig spesiell for meg

Jeg starter det nye året med et fullstendig annet utgangspunkt enn det jeg gjorde den første dagen i det året vi nå har lagt bak oss.

I 2017 gjorde jeg et livsvalg, jeg brøt ut av et ekteskap og flyttet på landet. Det er det vanskeligste og mest smertefulle valget jeg har tatt i hele mitt liv.

Å lytte til seg selv, og å stå i den tøffe prosessen det kan være å gjøre en endring som du innerst inne vet må gjøres for å kunne leve i harmoni med deg selv, det krever sin mann og sin kvinne.

Men nå sitter jeg altså her. Ved kjøkkenbordet på det som før var ”hytten”, og kjenner på den gode følelsen av å være ”heime”.

Den nye hverdagen er i ferd med å falle på plass.

Profesjonelt har mine herlige kunder og deres spennende utviklingsprosjekter som alltid vært en positiv drivkraft i det året vi har lagt bak oss. Jeg er svært takknemlig for at jeg har en jobb som gir meg så mye glede og energi, og hvor jeg treffer så mange flotte mennesker.

At jeg har det som for meg er en drømmejobb er ingen tilfeldighet. Det har krevd mot, vilje til å gå ut av komfortsonen og mye arbeid å komme dit jeg er i dag. Hjerteblad Bedriftsutvikling AS er blitt tre og et halvt år, og jeg tenker at firmaet har livets rett videre.

 

I år har jeg ingen nyttårsforsetter

Dette året skal jeg ta livet veldig med ro. Ingen store ambisjoner, ingen ambisiøse mål slik jeg som oftest har hatt de siste årene.

2018 skal for min del handle om å kjenne på de små tingene i hverdagen. Lytte til meg selv. Leve i harmoni med meg selv og kjenne på gleden over å leve så tett på naturen som jeg gjør her på landet. Rett og slett “lande litt”.

 

I dag har vi 365 blanke ark foran oss

En del av dem vil bli fylt med hendelser vi ikke kan påvirke. Noen av oss får utdelt flere av de mørke fargene enn av de lyse. Livet er ikke rettferdig.
 
Men en god del av arkene kan vi fargelegge selv. Kanskje flere enn du vil innrømme.

Har du kjent på at du lar noe bare ”skure å gå” så er starten på året en fin tid til å stoppe litt opp og å kjenne etter. Kanskje er 2018 er det året du skal ta tak i jobben, bostedet, forholdet, fritiden eller den hemmelige drømmen om å reise jorden rundt?

 
Å ikke ta et valg er også et valg.

 
Med ønske om et fredelig og gledesfylt 2018 til dere alle, kjære følgesvenner!

 

Klem fra Merete

Kommentarer